Cu mașina neînmatriculată și băut, un șofer a rămas fără permis de conducere

117

Un bărbat din Sângeorz-Băi a rămas fără permis de conducere și s-a ales și cu dosar penal, după ce polițiștii l-au depistat în timp ce conducea băut o mașină neînmatriculată.

La data de 12 iulie, poliţiștii din cadrul Poliţiei oraşului Sângeorz-Băi, Compartimentul Poliției Rutiere, în timp ce executau supravegherea și controlul traficului rutier pe raza orașului Sângeorz-Băi, au oprit în trafic un autoturism care avea montate plăcuțe de înmatriculare cu numere provizorii. A fost identificat șoferul, un bărbat de 53 de ani, din Sângeorz-Băi. În urma testării cu aparatul etilotest a acestuia, a rezultat o valoare de 0,15 mg/L alcool pur în aerul expirat”, precizează IPJ Bistrița-Năsăud.

În urma verificărilor efectuate, oamenii legii au constatat că valabilitatea numerelor de înmatriculare care erau montate pe autoturismul oprit pentru control sunt expirate de la finalul anului 2019.

Polițiștii din Sângeorz-Băi au dispus reținerea permisului de conducere a șoferului pentru 90 de zile și continuă cercetările în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulație sau conducere a unui vehicul neînmatriculat.