Daniel Suciu a fost confirmat de CEx PSD pentru funcţia de vicepremier şi portofoliul Ministerului Dezvoltării

503

Daniel Suciu a fost confirmat de CEx  PSD pentru funcţia de vicepremier şi portofoliul Ministerului Dezvoltării. PSD Bistriţa-Năsăud primeşte un al doilea portofoliu după Ioan Deneş la Ape şi Păduri

Comitetul Executiv Național al PSD a votat, în această seară, în Parlament, propunerile de miniștri pentru portofoliile de la Dezvoltare și Transporturi. Liderul deputaților PSD, Daniel Suciu, va fi propus la Ministerul Dezvoltării. Astfel, organizația PSD din Bistrița-Năsăud primește al doilea portofoliu în Guvern, pe lângă ministerul Apelor și Pădurilor condus de senatorul Ioan Deneș. Deputatul PSD Răzvan Cuc a fost votat pentru Ministerul Transporturilor, acesta fiind asumat de PSD Neamț. Organizația social-democrată primește, astfel, o compensație după ce Ilan Laufer a fost respins de Klaus Iohannis la Dezvoltare.

S-a înregistrat un singur vot contra, din partea PSD Giurgiu, în cazul lui Cuc, au adăugat sursele citate. Premierul Viorica Dăncilă urmează să-i trimită președintelui Klaus Iohannis cele două propuneri.