sâmbătă, mai 28, 2022
AcasăAdministrație-PoliticDaniel Suciu către liberali: ”Nu ați făcut nimic pentru județul Bistrița-Năsăud de...

Daniel Suciu către liberali: ”Nu ați făcut nimic pentru județul Bistrița-Năsăud de când sunteți la guvernare. Sunteți o catastrofă!”

-

Deputatul PSD Daniel Suciu i-a atacat pe liberalii din Bistrița-Năsăud, acuzându-i că într-un an și jumătate de guvernare nu au fost în stare să facă nimic pentru județul Bistrița-Năsăud. ”Sunteți o catastrofă! Un zero barat este cartea voastră de vizită pentru județul Bistrița-Năsăud”, le-a transmis Suciu reprezentanților PNL.

”Reprezentanții Partidului Național Liberal se află la guvernare din 2019, adică au deja un an și jumătate bun. Îmi aduc aminte că noi, și mă refer la mine, la Bogdan Ivan, la Doina Pană, la Ioan Deneș, la Cristian Niculae, am fost făcuți oamenii lui Dragnea, oamenii lui Dăncilă, oamenii PSD-ului, ciuma roșie, dar, în tot acest timp, în acest județ s-au întâmplat niște lucruri. Acum mă uit să văd ce s-a întâmplat în județ în ultimul an și jumătate și nu văd nimic”, a spus Suciu într-o conferință de presă.

Acesta a afirmat că niciuna dintre promisiunile liberalilor din campania electorală nu a fost pusă în practică, nici în municipiul Bistrița, dar nici în județul Bistrița-Năsăud.

”În campania electorală pentru alegerile parlamentare, domnul Robert Sighiartău a mers la fiecare primar PSD din județ, fluturând spectrul de a fi ministru și lista sinteză a Companiei Naționale de Investiții. (…) Dar Robert Sighiartău i-a mințit cu nonșalanță pe toți primarii din acest județ și astăzi se face că plouă. (…) Îi întreb pe dragii noștri colegi ai PNL, care au dat secretarul general al partidului, care au primar de municipiu cu relații foarte bune, ce au făcut în acest an și jumătate? Când au de gând să iasă din logica am analizat, analizăm, PSD-iștii au fost răi. Când ies din logica o să facem. Îi întreb pe domnul Turc: domnule primar, îți place cum arată orașul Bistrița? Parcă ți-ai luat model pe Boc și pe Bolojan și ai sfârșit, domnule Turc, cu toată șleahta de consilieri și cu toți arhanghelii dreptei, prin a o lua model pe Clotilde și pe Nicușor. În Bistrița și în București, căpușele sunt la ele acasă și iarba este de un metru. Și pentru asta tot PSD e de vină? Și pentru asta Crețu este de vină? (…) Am o veste proastă pentru bistrițeni, cred că va trebui să luăm noi coasa și să cosim printre blocuri și pe la intersecții, pentru că nu se va reuși încheierea acelui contract. Dacă se va depune o contestație, ne va prinde luna august cu iarba necosită. Va trebui să cosim noi, pentru că acești competenți de la Primăria Bistrița s-au trezit în luna iunie că e trecută primăvara și a crescut iarba. Și pentru asta aveți răspunsuri sofisticate, căutați piatra filozofală? Și pentru asta alții sunt de vină? Nu! Voi sunteți de vină! Voi ați venit la guvernare, atât în plan național, cât și județean, pentru că ați spus că sunteți mai buni decât noi. Nu sunteți mai buni! Sunteți o catastrofă, începând cu Turc, cu Dolha și cu Sighiartău. Un zero barat este cartea voastră de vizită pentru județul Bistrița-Năsăud”, a mai spus deputatul PSD.

Parlamentarul a vorbit și despre o serie de investiții care s-au realizat în județ în timpul guvernării PSD, precizând că are așteptări ca și liberalii să facă ceva pentru acest județ.

Dacă noi am putut, așa răi cum am fost, să ne batem pentru județul Bistrița-Năsăud – un județ de categoria a IV-a -, voi de ce nu puteți? Domnule Robert Sighiartău, domnule Turc, ați făcut ping-pong cu drumul expres. Ba e în PNRR, ba nu e, ba l-ați băgat, ba l-ați scos, sfârșind în final pe rezervă. Dacă asta este performanța voastră, atunci trebuie să fiți trecuți și voi în rezervă. (…) Sunteți o catastrofă”, a adăugat Suciu.

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Rămâneți conectați

5,700FaniÎmi place
spot_img

Ultimele știri