joi, iunie 1, 2023
AcasăAdministrație-PoliticDaniel Suciu (PSD): ”Profesioniștii dreptei au reușit încă o premieră unică”

Daniel Suciu (PSD): ”Profesioniștii dreptei au reușit încă o premieră unică”

-

Comisia Europeană a trimis înapoi Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR) pe care l-a depus România zilele trecute. Liderii de la Bruxelles au transmis o serie de observații, pe mai multe componente, de la infrastructură și până la educație. Deputatul PSD Daniel Suciu a reacționat, acuzând Guvernul Cîțu că nu este în stare să conceapă un plan fără greșeli. 

”Aruncați prosopul, sunteți numărați a patra oară! Profesioniștii dreptei, guvernarea fantastică Cîțu reușește încă o premieră unică, să-i fie respins PNRR cu repetiție de către Comisia Europeană. Cred că am ajuns de râsul tuturor țărilor europene care se uită la Guvern ca la o ciudățenie incapabilă să ducă un proiect la capăt fără greșeli elementare! V-ați fudulit, nu ați acceptat nicio sugestie, ați mimat consultarea cu profesioniștii din domeniu, ați pus cu furca proiecte făcute de firme de consultanță prietene și acum nu aveți decât să înghițiți 15 pagini de critici ale comisiei și încă un eșec major! Ați mințit ca niciodată, ați pierdut ca de obicei! Dar ne trageți pe toți după voi”, a scris Daniel Suciu pe Facebook.

În ceea ce privește PNRR, potrivit unor documente prezentate de HotNews.ro, cele mai multe critici ale liderilor de la Bruxelles în privința acestui document se referă la faptul că nu sunt justificate costurile, că unele sunt supraestimate, că sunt neconcordanțe între sume, că lipsesc metodologiile de calcul și că au fost furnizate informații neclare legate de proiecte.

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Rămâneți conectați

5,700FaniÎmi place
spot_img

Ultimele știri