Daniel Suciu, vicepremier: Mă voi implica personal în toate proiectele şi programele coordonate de MDRAP

691

Daniel Suciu, vicepremier: Voi merge foarte mult pe teren, pentru a mă asigura că proiectele de infrastructură se desfăşoară conform planificării, pentru a putea fi predate beneficiarilor la timp!”

Astăzi, 22 februarie, viceprim-ministrul Daniel Suciu, ministrul dezvoltării regionale şi administraţiei publice, a preluat conducerea Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice (MDRAP) de la Eugen Teodorovici, ministrul finanţelor publice (ministru interimar al dezvoltării regionale şi administraţiei publice până pe 21 februarie 2019), în urma semnării protocolului de predare-primire a activităţii MDRAP.

   

Cu această ocazie, viceprim-ministrul  Daniel Suciu a subliniat că intenţionează să se familiarizeze cât mai repede cu programele şi proiectele pe care le derulează MDRAP, precum şi cu dosarele pe care ministerul le are la Preşedinţia Consiliului Uniunii Europene: „Îi mulţumesc domnului ministru Teodorovici pentru eforturile depuse astfel încât activitatea în acest minister să continue în condiţii optime! Totodată, vă asigur că mă voi implica personal în toate proiectele şi programele coordonate de MDRAP pentru ca tot ceea ce am promis românilor prin Programul de Guvernare, şi este în sarcina ministerului, să fie pus în practică! În plus, voi merge foarte mult pe teren, pentru a mă asigura că proiectele de infrastructură se desfăşoară conform planificării, pentru a putea fi predate beneficiarilor la timp!”

La rândul său, ministrul finanţelor publice, Eugen Teodorovici, a subliniat: „Pe durata celor 45 de zile de interimat, am avut grijă ca activitatea să se desfășoare în cele mai bune condiții şi să nu existe sincope. Îi urez succes noului ministru şi îl asigur pe domnul Suciu de întregul meu sprijin, ținând cont de experiența mea în administrația publică. Sunt convins că vom avea o bună colaborare în interesul cetățenilor şi al comunităților locale!”