De la 1 martie, două noi centre de vaccinare împotriva COVID-19 se deschid în Bistrița-Năsăud

219

Începând cu data de 1 martie, două noi centre de vaccinare vor fi deschise în județul Bistrița-Năsăud, potrivit unui comunicat de presă al Instituției Prefectului. 

Două centre noi de vaccinare se vor deschide în județul nostru începând cu data de 1 martie 2021. Cele două centre, unul la Năsăud, la Casa de Cultură “Liviu Rebreanu”, și celălalt la Dispensarul Medical din Prundu Bârgăului, sunt destinate administrării vaccinului Pfizer. Grupul țintă care va fi programat pentru vaccinare aici constă în persoanele vârstnice (peste 65 ani) și persoanele cu boli cronice”, precizează Instituția Prefectului.

Inițial, deschiderea celor două centre noi de vaccinare în județul Bistrița-Năsăud era prevăzută pentru data de 15 martie, dar această dată a fost devansată.
”Având în vedere o ușoară tendință de creștere a numărului de cazuri la nivel național, s-a decis devansarea deschiderii de noi centre la data de 1 martie nu doar la nivelul județului nostru, ci și la nivel național”, mai informează sursa citată.
Programările pe platformă pentru aceste centre vor putea fi efectuate începând de astăzi, 26 februarie.