Deputatul Ionuț Simionca face ironii la adresa lui Radu Moldovan: „Orice om din PSD îi este teamă de șeful său de partid”

860

Proaspăt întors din vacanță, președintele PMP BN, deputatul Ionuț Simionca a ieșit astăzi într-o conferință de presă de vară, dar în care a vorbit despre situația politică din Bistrița-Năsăud. În acest context, deputatul Simionca a făcut mai multe remarci cu privire la alegerile de vineri din PSD Bistrița-Năsăud, eveniment la care a participat spuma PSD și la care s-a discutat despre perspectivele principalului partid de guvernământ în anul 2020.

Mai multe lucruri mi-au atras atenția, spune Ionuț Simionca, continuând în felul următor: ” Imaginea cea mai importantă care mi-a rămas în memorie de la aceste alegeri este cea a lui Radu Moldovan alături de Viorica Dăncilă. În contextul în care bistrițenii sunt oameni inteligenți, nu cred că această imagine poate aduce beneficii județului nostru, deși putem înțelege, parafrazând-o pe Viorica Dăncilă, că „Orice om din PSD îi este teamă de șeful său de partid”.

De asemenea, Ionuț Simionca a arătat că Viorica Dăncilă a dat dreptate PMP atunci când a spus că PSD a pierdut legătura cu oamenii: „Mulți dintre primarii de aici, pe care îi apreciez foarte mult, oameni gospodari și implicați, poate nu au mai ținut atât de mult legătura cu cetățenii”, a declarat doamna prim-ministru la alegerile județene din principalul partid de guvernământ. Este perfect adevărat, și eu, ca deputat PMP, am afirmat de nenumărate ori că PSD a pierdut legătura cu oamenii prin loviturile date justiției, prin crearea de categorii de cetățeni privilegiați, cu salarii de la stat și cu pensii speciale, prin scăparea inflației de sub control, prin izgonirea tinerilor în străinătate pentru un loc de muncă bine plătit și un trai mai bun.

Mai mult, liderul PMP bistrițean îl ceartă pe Daniel Suciu, spunând că acesta nu a făcut o priotizare corectă a problemelorr județului Bistrița-Năsăud.