Diana Morar: ” Este obligaţia noastră, a PNL, să punem Bistriţa pe un făgaş normal spre Europa.

461

Șefa femeilor liberale, Diana Morar, a vorbit astăzi de faptul că votul masiv primit de PNL la nivelul municipiului Bistrița este și consecința modul cum a fost administrată Bistrița în ultimii ani: ” Bistrițenii au spus că s-au săturat de PSD.

Este obligaţia noastră, a PNL, să punem Bistriţa pe un făgaş normal spre Europa. Aş vrea să mulţumesc românilor din Diaspora: aţi fost fantastici, iar dăruirea voastră nu va fi irosită”, a spus Morar.

De asemenea, ea a ținut să le mulțumească tuturor femeilor din PNL BN : ” Aţi muncit enorm, în Beclean, în Năsăud, în Sângeorz Băi, în Bistriţa şi în toate comunele. Nouă ne revine responsabilitatea pentru a munci pentru normalitate în ţara noastră.

Diana Morar a mai precizat că PNL va depune o plângere penală împotriva ministrului de Afaceri Externe, Teodor Meleşcanu, pentru îngrădirea dreptului la vot în Diaspora. Reamintim că,  PNL a sesizat Poliţia pe tema distribuirii, la încheierea campaniei electorale, a unei postări a preşedintelui Radu Moldovan pe pagina de facebook a Instituţiei Prefectului.