Dispensar medical ultramodern, la Căianu Mic. ”Este unul dintre cele mai frumoase și dotate dispensare din județ!” (FOTO)

590

În comuna Căianu Mic a fost inaugurat un dispensar medical ultramodern, investiția fiind asigurată din fonduri guvernamentale, a anunțat președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan. 

”O investiție în sănătate de care vor beneficia toți locuitorii văii, un obiectiv realizat din necesitate și prețuire pentru oameni de toate vârstele. (…) Îmi crește inima când văd că proiectul început acum 2 ani, finanțat de Guvernul PSD, unul aplecat nevoilor oamenilor, își arată utilitatea. Este unul dintre cele mai frumoase și dotate dispensare din județ! Paul, ai reușit să faci din Căianu Mic capitala văii și știu că proiectele tale continuă! Eu îți sunt alături, ca de fiecare dată și am mare încredere în tine”, a transmis președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan.

Potrivit primarului comunei Căianu Mic, Paul Știr, în noul dispensar, cu sprijinul cadrelor medicale dr. Ioan Logigan, dr. Margareta Logigan și dr. Iov Măluțan, vor fi asigurate servicii de medicină de familie și de stomatologie.