Distinct Barbershop, un concept care oferă o experiență completă de îngrijire pentru bărbați și nu doar o simplă frizură

1105

Distinct Barbershop și-a deschis ușile în data de 18 mai 2020, o perioadă ce se anunța a fi nesigură pentru afacerile de pretutindeni, reușind însă impunerea pe piața bistrițeană. În mai puțin de un an, Florin Băldean, liderul si fondatorul Distinct, împreună cu echipa sa au ajuns în topul preferințelor bistrițenilor. (P)

Am stat de vorbă cu membrii echipei Distinct Barbershop pentru a afla mai multe despre brandul pe care aceștia l-au dezvoltat, dar și despre obiectivele lor.

Care sunt membrii Distinct? 

“Echipa Distinct este formată din 4 profesioniști în artele hairstyling-ului: Florin Băldean, Claudiu Moldovan, Florin Moldovan si Cristina Borta”, ne-a spus Florin Băldean.

 Ce vă diferențiază față de concurență? 

Obiectivul nostru este acela de a oferi clienților o experiență de barbershop în adevăratul sens al cuvântului. Ne străduim, împreună cu clientul, să alegem un look potrivit pentru acesta. Consilierea și adaptarea unei frizuri în funcție de fiecare caz reprezintă punctele noastre forte. De asemenea, facem eforturi pentru a oferi tuturor clienților o atmosfera cât mai primitoare. Punem pe primul plan relația dintre client și frizer și ne dorim ca toți clienții care ne trec pragul să simtă că fac parte din familia Distinct”, a mai adăugat sursa citată. 

Cum arată un client Distinct? 

“În primul rând, oricine poate fi client Distinct. Nu contează vârsta, religia, orientarea sexuală sau statutul social. Avem clienți de toate vârstele și care provin din toate categoriile sociale. Atât timp cât cineva vrea servicii de cea mai înaltă calitate si o experiență de barbershop în adevăratul sens al cuvântului, noi îl așteptăm cu brațele deschise”, completează fondatorul Distinct.  

Ce înseamnă o experiență de barbershop? 

“Experiența de barbershop începe în momentul în care ți-ai făcut programarea și se termină atunci când pleci mulțumit cu noua tunsoare. Aceasta cuprinde modul în care primim clienții la noi in salon, discuțiile pe care le avem cu ei și experiența tunsului propriu-zisă. Imaginează-ți că ai o zi proastă. Nu ți-a mers tocmai bine la job, la școală sau poate ai alte probleme pe cap, dar apoi vii la tuns. Din momentul în care ai intrat pe ușă, ai ajuns într-o încăpere unde întâlnești o atmosferă prietenoasă. Acum faci parte dintr-un grup de prieteni pe care noi îl numim “Familia Distinct”. Îți oferim ceva de băut până îți vine rândul, după care ne ocupam de tine 120%. Te ajutăm să alegi frizura potrivită pentru tine si discutăm despre cum ți-a fost ziua, ca un fel de programare la psiholog. La final, nu pleci doar cu un look wow, ci si cu o stare de bine”, potrivit membrilor echipei Distinct Barbershop.

Unde vă pot găsi potențialii clienți?

Adresa salonului nostru este Bulevardul Independentei 99B, lângă Kaufland, dar pentru programări ne pot gasi pe https://mero.ro/p/distinct-barbershop. De asemenea, ne pot urmari pe retelele de socializare, unde suntem extrem de activi”, a încheiat Florin Băldean.