DJ 154 D Monor-Vătava din județul Mureș va fi reabilitat. Investiția se ridică la peste 10 milioane de lei și este asigurată integral de Consiliul Județean

920

Sala de ședințe a Palatului Administrativ a fost astăzi gazda semnării contractului pentru proiectarae şi execuţia în vederea  modernizării lui  DJ 154 D (Monor – limită de judeţ Mureş – Vătava). La eveniment au luat parte președintele CJ BN, Radu Moldovan, vicepreşedintele Ioan Ţintean, directorul executiv Dorin Popescu, primarul Ioan Cira şi viceprimarul Gheorghe Motoc de la Monor. Parafarea contractului a fost făcută între administratorul judeţului, Florin Moldovan,  şi reprezentantul asocierii dintre Transilvania Grand Construct, Aqua Parc SRL şi Someş Top Grup.

 „Valoarea proiectului este de 10,5 milioane lei, sursa de finanţare este bugetul Consiliului Judeţean, drumul având o lungime de aproximativ 5 km”, a spus preşedintele Radu Moldovan. Durata maximă de execuţie este de 20 luni, din care două luni sunt alocate pentru elaborarea proiectului, alte două luni pentru avize  şi obţinerea autorizaţiei de construcţii, execuţia efectivă urmând să înceapă în primăvară.

 „Permiteţi-mi ca în numele meu şi al domnului viceprimar să mulţumim Consiliului Judeţean, în special domnului preşedinte, dar şi domnului vicepreşedinte, administratorului judeţului. Pot să spun că visul s-a împlinit, după atâta aşteptare, după foarte multe critici, unele adevărate, mai multe neadevărate. Acum am ajuns la realizarea acestui proiect. Va fi o rută mai scurtă faţă de înconjurul pe la Reghin”, a concluzionat  primarul Ioan Cira.