Doi tineri bănuiți de comiterea infracțiunii de braconaj, depistați în flagrant de polițiști

144

Doi tineri din Teaca s-au ales cu dosar penal și sunt cercetați pentru comiterea infracțiunii de braconaj. Potrivit polițiștilor, aceștia au fost depistați în flagrant. 

La data de 26 aprilie, în jurul orelor 21:00, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Lechința, împreună cu polițiști din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale Bistrița, au acționat pe raza comunei Sânmihaiu de Câmpie. Pe raza localității Brăteni, au fost depistați doi tineri, de 24 ani, respectiv 27 de ani, ambii din Teaca, în timp ce se deplasau cu un autovehicul. S-a procedat la verificarea interiorului autoturismului unde a fost identificată o armă de vânătoare tip arbaletă care era armată cu săgeată. În autoturism au mai fost identificate 2 săgeți de culoare gri, 2 săgeți de culoare vișinie, 3 praștii confecționate din lemn și latex, un recipient de culoare neon care conținea mai multe bile de oțel și un binoclu de culoare negră. Obiectele identificate au fost ridicate pentru efectuarea de verificări”, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

Cele două persoane au fost conduse la sediul Secției 3 Poliție Rurală Lechința, cercetările urmând a fi efectuate de lucrătorii din cadrul Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, în cadrul unui dosar penal privind infracțiunea de braconaj.