Doi tineri s-au răsturnat cu mașina în râu, între Telciu și Fiad (FOTO)

75

Un accident rutier a avut loc duminică seara între localitățile Telciu și Fiad. Șoferul unui autoturism a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a ajuns cu mașina în râu.

La fața locului a fost direcționat modulul SMURD de la Secția de Pompieri Năsăud, precum și un echipaj de la Serviciul Județean de Ambulanță Bistrița-Năsăud.

Echipajele de intervenție au găsit la locul indicat două persoane. Ambele au reușit să iasă singure din autoturism și să se adăpostească pe șasiul mașinii.

Persoanele au fost găsite conștiente și cooperante, acestea fiind evacuate din apă de către pompierii militari.

Doi tineri, bărbat și femeie, au fost evacuați de pe șasiul autoturismului de către pompierii năsăudeni și predați echipajelor medicale. Din fericire, nu prezentau mărci traumatice, doar o ușoară hipotermie. După evaluare medicală, cei doi tineri au refuzat transportul la spital”, a declarat Marius Rus, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud.

La locul accidentului intervin și polițiștii. Aceștia efectuează cercetări și urmează să stabilească toate circumstanțele în care s-a produs accidentul.

FOTO/VIDEO: ISU Bistrița-Năsăud