DORIS RAI: Din septembrie punem Bistrița pe harta Questo!

646

„Mă țin de cuvânt și, împreună cu echipa, punem Bistrița pe harta Questo, alături de București + 17 orașe din România și țări precum Franța, Olanda, Elveția, Marea Britanie, Italia, Ungaria, Suedia, Coreea de Sud, SUA etc. Prin Fundația mea, am făcut achiziția și ne-am apucat de treabă! Îi mulțumesc lui Claudiu Petria, cofondatorul acestui Start-Up, pentru toată răbdarea, profesionalismul și sprijinul acordat”, ne-a spus astăzi  Doris Rai.

Publicată de Alin Cordos pe Vineri, 16 august 2019

 

 

„Experianța #Questo nu se explică, se aplică, dar ca să înțelegeți despre ce este vorba, descărcând această aplicație pe telefon, veți putea să descoperiți obiective turistice, afaceri locale, detalii peste care ați trece cu vederea și povești prea puțin știute despre #Bistrița. În curând, dăm drumul aplicației  care va promova Bistrița , lada noastră cu zestre pe care o adaptăm fain prezentului și o punem pe telefoanele acestea smart, pentru ca toată lumea din oraș sau care vine în vizită la noi în Bistrița să aibă acces! Revenim cu aplicația implementată, dar sunt atât de bucuroasă că am început proiectul, încât trebuia să vă spun și vouă,

 

Questo este o aplicaţie de mobil care oferă tururi gratuite de explorare, prezentând detalii care, în timpul unei vizite obişnuite, ar putea rămâne neaflate de public.

Fiecare tur este creat sub forma unui quest pe care utilizatorii îl parcurg prin joacă pentru a descoperi detalii autentice, cu ajutorul unor indicii incitante şi prin rezolvarea unor ghicitori distractive. Astfel, prin Questo, vizitarea unui muzeu devine o experienţă interactivă, o poveste descoperită pas cu pas.