marți, septembrie 27, 2022
AcasăSocialDosar penal pentru proprietarii unui magazin din Bistrița! Comercializau haine "de firmă"

Dosar penal pentru proprietarii unui magazin din Bistrița! Comercializau haine “de firmă”

-

Pe timpul unei acțiuni specifice privind prevenirea și combaterea faptelor ilegale pe raza municipiului Bistrița, în cursul zilei de marți 20 septembrie, jandarmii din cadrul Detașamentului 1 Mobil Bistrița, au constatat faptul că o societate comercială oferea spre vânzare clienților mai multe articole vestimentare susceptibile a fi contrafăcute.


Într-un magazin erau expuse spre comercializare articole vestimentare și încălțăminte de sezon în valoare de 2.300 de lei, care aveau aplicate denumiri celebre sau foarte asemănătoare cu mărci înregistrate, fără a deţine documente de proveniență susceptibile a fi contrafăcute, conform reglementărilor legale în vigoare.


În acest caz au fost întocmite actele de sesizare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare, conform Legii nr. 84/1998 privind mărcile şi indicaţiile geografice, urmând a fi înaintate organelor competente pentru soluţionare.

Sursa: Jandarmeria Bistrița

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Rămâneți conectați

5,700FaniÎmi place
spot_img

Ultimele știri