Drum bun pe Valea Budacului (FOTO/VIDEO)

532

Tronsonul de drum care face legătura între municipiul Bistrița și localitatea Budacu de Jos a fost modernizat, investiția, de circa 8 milioane lei, fiind asigurată din bugetul Consiliului Județean Bistrița-Năsăud. 

Avem încă un tronson de drum bun, între Bistrița și Budacu de Jos (DJ173C). Încă o lucrare de calitate, finanțată de Consiliul Județean Bistrița-Năsăud, cu o garanție de 10 ani, care a vizat și șanțuri din beton, drenuri de colectare a apelor, podețe, un parapet semigreu de 878 m, consolidare cu zid de sprijin și semnalizare rutieră. Este o altă lucrare foarte importantă care scurtează în mod concret legăturile locuitorilor, în mod special, din Budacu de Jos şi din această zonă cu municipiul Bistriţa. (…) Modernizarea DJ 173 C Bistriţa – Budacu de Jos a fost o lucrare foarte complexă, chiar dacă lungimea este una mică, de aproximativ  3 km, dar terenul este foarte – foarte instabil, cu foarte multe lucrări de artă, foraje, piloţi, ziduri de sprijin, foarte multe lucrări pentru a putea stabiliza terenul”, a precizat preşedintele CJ Bistrița-Năsăud,Emil Radu Moldovan.

Lucrările au fost executate de către asocierea dintre Îndemânarea Prod Com (lider), SC Dimex 2000 Company (asociat) și Someş Top Grup SRL (proiectare).

• Continuăm să ducem județul pe #DrumBun •___𝘗𝘚𝘋𝘉𝘕/𝘙𝘦𝘢𝘭𝘪𝘻𝘢𝘵 𝘥𝘦 𝘚𝘊𝘔𝘶𝘳𝘨𝘪𝘴𝘰-𝘔𝘦𝘥𝘪𝘢𝘚𝘙𝘓-𝘋/𝘊𝘰𝘥 𝘔𝘍 21200019

Publicată de Emil Radu Moldovan pe Sâmbătă, 19 septembrie 2020

Investiția s-a ridicat la circa 8 milioane de lei, finanțarea fiind asigurată integral din bugetul Consiliului Județean Bistrița-Năsăud.