Echipa de handbal CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud va beneficia de sprijinul Consiliului Județean și în acest an

157

Echipa de handbal feminin CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud va beneficia de susținere financiară din partea Consiliului Județean și anul acesta, a anunțat președintele Emil Radu Moldovan. Acesta a completat că au fost deja stabilite și obiectivele echipei pentru următoarele două sezoane.

În urma discuţiilor cu toți colegii mei, și din grupurile politice din Consiliul Judeţean şi din aparatul de specialitate, ne dorim să asigurăm condiţiile necesare pentru a trece la un alt nivel de performanţă. Am stabilit şi obiectivele. Pentru anul următor – podiumul, locurile I – III şi pentru sezonul 2022-2023 – lupta pentru titlu. Acestea sunt obiectivele Gloriei și este și o dorinţă a mea personală. (…) Eu am anunţat și reiterez că în 2024 predau cu politeţe şi cu toată deschiderea inventarul şi activitatea de la Consiliul Judeţean celui care va fi ales de către cetăţeni şi mi-aş dori foarte tare ca până atunci, pe lângă Sala Polivalentă, baza sportivă de tip 1 – care vor fi gata – şi vom vedea dacă vom găsi soluţii pentru stadion şi pentru pista de atletism, să las în urma mea acestui judeţ un titlu la un sport de echipă, în istoria lui”, a declarat Emil Radu Moldovan.

Președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud a completat că se poartă discuții finale cu un antrenor ”foarte cunoscut, cu un CV foarte bun”, care a și acceptat obiectivele deja stabilite.

De asemenea, Moldovan a spus că vor fi susținute și echipele de junioare. ”Acolo o să avem pepiniera pentru echipa mare”, este de părere Moldovan.

Totodată, administrația județeană și-a propus să sprijine financiar și secţiile de atletism, gimnastică ritmică, dar și o nouă ramură – taekwondo.