”Ecologizăm Bistrița Bârgăului” – acțiune pusă la cale de Organizația PMP Bistrița Bârgăului

134

Consilierii PMP din Bistrița Bârgăului vor să aibă o comună curată, astfel că, împreună cu alți membri ai PMP Bistrița-Năsăud, vor să organizeze o amplă acțiune de ecologizare. Locuitorii comunei sunt invitați să se alăture inițiativei.

Potrivit președintelui Organizației PMP Bistrița Bârgăului, Doru Bertel, acțiunea este programată pentru data de 24 aprilie 2021, începând cu ora 12:00, urmând să se desfășoare în zona “Blidireasa” din comuna Bistrița Bârgăului.

“Ecologizăm Bistrița Bârgăului” este o campanie care are ca scop colectarea deșeurilor toxice acumulate de-a lungul timpului în spațiile de joacă, pe malurile râurilor sau în alte spații verzi.

Cetățenii sunt așteptați să se alăture campaniei în număr cât mai mare, pentru a da un exemplu de spirit civic și pentru a arăta că își doresc o schimbare în bine a mediului înconjurător.

Participanții vor avea la dispoziție mănuşi, saci de plastic și măști de protecție, acestea fiind puse la dispoziție de către Organizația PMP Bistrița Bârgăului.