Femeie accidentată de o mașină pe DN 17D, în Salva

86
FOTO: arhivă

O femeie care se deplasa în calitate de pieton pe DN 17D, prin localitatea Salva, a fost accidentată de un autoturism, victima fiind transportată la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Potrivit Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud, la fața locului au intervenit polițiștii din cadrul Compartimentului Rutier al Poliției orașului Năsăud.

Din primele verificări, un autoturism condus de o femeie de 43 de ani din Salva a accidentat o femeie de 68 de ani din aceeași localitate care se deplasa în calitate de pieton.
Șoferița a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, 
a declarat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

Pietonul a fost preluat de un echipaj SMURD și transportat la spitalul din Năsăud pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Victima este conștientă și cooperantă, a fost transportată spre CPU Năsăud. Prezenta traumatism cranian, suspiciune fractură membru inferior și alte traumatisme“, a precizat Marius Rus, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud.

Polițiștii rutieri au întocmit dosar penal și continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului rutier.