Festivalul Toamnei la grădinița din Nepos

950

Toamna este anotimpul în care se ˝numără bobocii˝. Toamna este anotimpul în care toată munca de peste an se rezumă la culegerea recoltei. Mediul înconjurător stârneşte curiozitatea copiilor şi plăcerea acestora de a descoperi. Vineri, 25 octombrie, grupele de la Grădiniţa cu Program Normal, Nepos şi clasa pregătitoare au organizat Festivalul Toamnei, care se află la Ediţia III.
În cadrul activităţilor organizate în grădiniţa noastră au participa 60 preşcolari şi 20 şcolari ai clasei pregătitoare, cadrele didactice, părinţi şi bunici. Festivalul este organizat la sfârşitul lunii octombrie, fiind o încununare a tuturor activităţilor derulate pe parcursul a mai multor săptămâni în cadrul proiectelor tematice.

În prima parte copiii i-au încântat pe părinţi cu un scurt program artistic, pe urmă au vizitat expoziţia lucrărilor de toamnă , fiecare copil pregătind cu părinţii acasă un obiect ornamental dedicat toamnei, iar la sfârşit au degustat din bunătăţile toamnei pregătite cu multă dragoste de către mămici şi bunici.

Educatoare Denisia Niculai