Filiala Bistrița-Năsăud a Partidului Mișcarea Populară își va alege o nouă conducere

156

Organizația Bistrița-Năsăud a Partidului Mișcarea Populară (PMP) își va stabili o nouă conducere, conferința județeană de alegeri, la care sunt așteptați să participe circa 200 de delegați, fiind programată să se desfășoare la finalul acestei săptămâni.

Duminică, 1 august, la ora 11:00, la Centrul Cultural Dacia, va avea loc conferința județeană de alegeri a conducerii PMP Bistrița-Năsăud. Este un moment important pentru noi. (…) Așa cum se obișnuiește, după fiecare tură de alegeri locale și parlamentare se alege o nouă echipă la nivel central și județean. La PMP, alegerile la nivel central s-au făcut în luna martie, iar acum urmează să fie organizate alegeri în fiecare județ. La Bistrița vor fi în 1 august”, a spus Ionuț Simionca într-o conferință de presă.

Liderul PMP Bistrița-Năsăud a afirmat că va candida pentru un nou mandat de președinte al organizației județene, fiind singurul care și-a anunțat intenția.

”Până în acest moment nu și-a mai depus altcineva candidatura pentru această funcție în afară de mine”, a adăugat sursa citată.

În cadrul conferinței de alegeri, pe lângă președintele filialei județene, vor fi desemnate și persoanele care vor ocupa funcțiile de secretar general, secretar executiv, vicepreședinte și trezorier.

La eveniment sunt așteptați circa 200 de delegați. De asemenea, și-a anunțat participarea și europarlamentarul Eugen Tomac, fostul lider al PMP.