Filtru la podul Sângeorzului din Ilva Mică: Polițiștii au amendat de peste 41.000 de lei și au prins la volan un tânăr fără permis auto

2453

La începutul acestei săptămâni, la intersecția DN 17 D cu drumul județean de pe Ilve, polițiștii din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Năsăud, împreună cu cei de la Rutieră din Năsăud și un elev aflat în practică au organizat și desfășurat o acțiune pentru prevenirea și combaterea accidentelor rutiere, pe raza de competență.

După cum ne-a transmis ofițerul de presă al IPJ BN, cu această ocazie au fost verificate aproape 70 de autovehicule și persoane, iar ca urmare a neregulilor constatate, polițiștii au aplicat 19 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 4195 de lei, toate conform O.U.G. nr. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice și au retras 2 certificate de înmatriculare.

Tot în cadrul acțiunii, polițiștii au constatat, în flagrant, o infracțiune de conducere fără permis, fiind astfel depistat un tânăr de 17 ani, din Nepos, în timp ce conducea un autoturism prin localitate, deși nu deținea permis de conducere. Polițiștii au întocmit dosar penal.