Fotbal feminin: ACS Heniu joacă la Prundu Bârgăului contra CSS Târgoviște

534

Etapa a treia din cadrul Ligii 1 de fotbal feminin, aduce la Prundu Bârgăului, CSS Târgoviște, duminică, ora 11.00. Până acum, ACS Heniu a jucat două meciuri, primul câștigat acasă cu scorul de 2-0 în fața Independenței Baia Mare, cel de-al doilea pierdut tot cu 2 la 0 contra Universitatea Alexandra.

În ceea ce privește obiectivele echipei din noul sezon competițional,  Calin Svoboda, a oferit un interviu pentru pagina de Facebook.

Sezonul trecut, echipa a terminat pe locul 3. Ce obiectiv are echipa acum?

O clasare între primele patru echipe, altfel ar fi un regres. Este adevărat că ne-au plecat câteva jucătoare importante, dar un nucleu serios a rămas pe loc. Au mai venit câteva jucătoare și mai avem o săptămână în care vom încerca să completăm lotul. Eu sunt convins că noile jucătoare vor suplini plecarea celorlalte.

Totuși, campionatul are acum două echipe în plus, în total 12. Nu va fi mai greu?

Mă bucur că s-a mărit numărul echipelor, pentru că acum se va juca sezon regulat, ceea ce mie îmi place mai mult decât sistemul cu play-off și play-out. Competiția va fi într-adevăr mult mai puternică, dar aștept cu nerăbdare primele etape pentru a vedea forța noilor echipe.

În încheiere, spune-mi ce ai vrea să se întâmple mai bine în jurul echipei față de sezonul trecut.

Sincer, sper ca locul 3 pe care am terminat campania trecută să trezească mai mult interes în rândul comunității. Simțim nevoia de mai mulți suporteri la meciurile de acasă, dar și de oameni potenți financiar care să vină alături de echipă pentru a îndrăzni la performanțe și mai mari.