(FOTO) O casă a ars în cartierul bistrițean Unirea

728

În zorii acestei dimineți, o casă de locuit din cartierul Unirea, localitate aparținătoare municipiului Bistrița a fost mistuită de flăcări. Alarma a fost dată la ora 4.00, la fața locului ajungând trei echipaje de pompieri, o autospecială se intervenție la înălțime și un Echipaj de Prim Ajutor din cadrul Detașamentului Bistrița.

Manifestându-se violent, cu flăcări înalte de câțiva metri, incendiul a fost lichidat după aproximativ două ore. Potrivit unui comunicat al pompierilor, suprafața totală afectată a fost de aproximativ 200-250 de metri pătrați din acoperiș și mansardă.

Deoarece imobilul este amplasat foarte aproape de o linie aeriană de înaltă și medie tensiune, a fost solicitat în sprijin și un echipaj din cadrul Electrica.

Din fericire nu au fost înregistrate victime, persoana care locuia în casa a reușit să se autoevacueze, mai precis o femeie aproximativ 25 de ani.

În urma cercetărilor efectuate după lichidarea incendiului a fost stabilită cauza probabilă a evenimentului ca fiind un scurtcircuit electric la un cablu de alimentare al unei anexe alipite casei de locuit.