sâmbătă, mai 28, 2022
AcasăEvenimentFOTO ȘI VIDEO: Megaspectacol de lumină și culoare în Piața Petru Rareș:...

FOTO ȘI VIDEO: Megaspectacol de lumină și culoare în Piața Petru Rareș: Iarna și-a început sărbătorile!!!

-

Un spectacol de muzică, lumină, culori și artificii a avut loc în această seară în piața Petru Rareș, acolo unde s-a dat startul Sărbătorilor de Iarnă pentru bistrițeni. Puțini și-ar mai fi putut închipui momentul când spațiul din fața Palatului Administrativ să devină neîncăpător iar invadatorii să fie sute de copii beniți să se bucure alături de părinți și bunici de spectacolul oferit de trupa ”Fantasticii”. De altfel, în mica lor ”revoluție” copiii au cântat, s-au jucat și au aplaudat așa cum numai ei știu să o facă, bucuria fiind o constantă a acestui eveniment mai special.

       

După o oră de cântece și jocuri, președintele Consiliului Județean, Radu Moldovan, a venit cu bomboanele de pe tort: aprinderea miilor de beculețe de Crăciun și focurile de artificii care au uimit printr-un wouuuu îndelun și puternic piața plină ochi.

RADU MOLDOVAN: Bucuria a sute de copii, părinți și bunici a umplut și a colorat întreg spațiul din fața Consiliului Județean Bistrița-Năsăud!
Astfel, am văzut ce frumoși suntem, cu mic cu mare, când suntem uniți pentru ceva, nu împotriva a ceva.  Ziua Națională s-a încheiat minunat, alături de dumneavoastră, însă continuăm să purtăm România în inimă zi de zi!

Pentru că imaginele vorbesc de la sine, bucurați-vă de ele:

Publicată de PRO BN TV pe Duminică, 1 decembrie 2019

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Rămâneți conectați

5,700FaniÎmi place
spot_img

Ultimele știri