(FOTO) Spectacol și nostalgii, la meciul de Old Boys dintre Caolinul Rebrișoara și Unirea Lechința, la fotbal în sală

1374

Mereu un meci Old Boys este o veritabilă poveste pentru frumuseţea fotbalului, pentru tinereţea fără bătrâneţe a celui mai iubit sport. Așa a fost și astăzi, la întâlnirea jucătorilor generațiilor Caolinului Rebrișoara și Unirea Lechința, meci ce a vrut şi a reuşit să fie un spectacol, fantezia sclipitoare a contingentului fotbalistic a deceniilor trecute punând în plan secund miza, însă nu și dorinţa de victorie.

Mijlocită de același inimos Daniel Ilovan, partida a fost găzduită de sala de sport a Liceului Economic din Năsăud. Meciul s-a încheiat cu scorul de 8-4 pentru lechințeni, însă ambele formații au dat-o la pace în cadrul mesei festive dăruită de organizatori.

Pentru Rebrișoara au evoluat: MItică Catarig, Mihai Tentiș (portari), Dumitru Acu, Toader Acu, Gheorghe Acu, Daniel Ilovan, Alunel Cimpoieș, Ștefan Sângeorzan, Ioan Duca, Dorinel Moldovan, Călin Frișan, Vasile Moldovan și Emil Șuhani. Din lotul Lechinței au făcut parte: Ioan Han (portar), Dorel Bozeșan, Ioan Rusu, Dorel Sărmășan, Ioan Bugnar, Alexandru Mânecan, Radu Berchi, Vili Lupușor și Alexandru Gherman.