(FOTO) Zi neagră pentru motocicliști, pe DN 17: două accidente în decurs de o oră, la Uriu și Tiha Bârgăului, cu trei victime

1039

Trei motocicliști au căzut victime, în această după-amiază, în urma unor accidente petrecute pe DN 17, șoseaua carea leagă Transilvania de Moldova.

Primul eveniment rutier a avut loc la Uriu, în jurul orei 13.20, un tânăr de 26 de ani din Gherla care conducea o motocicletă pe direcția de mers Beclean – Dej, nu ar fi păstrat o distanță corespunzătoare față de autoturismul care circula în fața sa, acroșându-l.
Autoturismul era condus de o femeie, de 35 de ani, din localitatea Dobric. În urma accidentului, motociclistul a fost rănit ușor. Cei doi șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Polițiștii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Cel de-al doilea s-a petrecut după aproximativ o oră în comuna Tiha Bârgăului. În el au fost implicați doi motocicliști și un șofer. Unul dintre motocicliști, de 69 de ani, a fost transportat la spital cu traumatism cranio-cerebral. Celelalte două persoane implicate în evenimentul rutier au refuzat transportul la spital.

Foto: IPJ BN