”Gala Femeilor Solidare” își va premia năsăudencele pe 17 martie

763

Duminică, 17 martie a.c., cu începere de la ora 18.00, la Casa de Cultură “Liviu Rebreanu” din Năsăud se va desfășura cea de-a doua ediție a “Galei Femeilor Solidare”, eveniment de suflet pentru ”orașul academicienilor” organizat de Iulia Ionela Dragu, cu sprijinul Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, al Primăriei Năsăud și al Casei de Cultură ”Liviu Rebreanu” Năsăud.

În cadrul unui spectacol atractiv vor fi premiate 10 doamne care, ”prin exemplul personal, jertfind resurse, și asumă rolul de a se implica în problemele celor nevoiași, aflați în suferința sau care au nevoie de suportul comunității”. ”Aceste doamne, ca și multe altele rămase în anonimat, dovedesc că voluntariatul, implicarea și respectul față de cel din preajmă sunt vii și funcționale, într-o societate care are nevoie de schimbarea mentalităților. Vor fi premiate femeile simbol ale comunității, cu scopul de a răspândi tuturor puterea exemplului, de a împărtăși între noi aceste experiențe și a prinde curaj într-un asemenea demers”, se arată într-un comunicat al Asociației Femeilor Solidare Năsăud.

Peste toate, ediția a doua a “Galei Femeilor Solidare” se va bucura de recitalul trupei de muzică ”Reea”, invitații de onoare ai spectacolului.