Gavrilă Țărmure a fost declarat câștigător la concursul pentru postul de manager al Centrului Cultural Municipal ”George Coșbuc” Bistrița

137

Concursul pentru ocuparea postului de manager al Centrului Cultural Municipal “George Coşbuc” Bistriţa a ajuns la final, Primăria Bistrița afișând marți rezultatele.

Potrivit anunțului postat de administrația locală, candidatul Gavrilă Țărmure a câștigat concursul de proiecte de management și a devenit astfel noul manager al Centrului Cultural Municipal ”George Coșbuc” Bistrița.

La ultima probă, cea a interviului, Gavrilă Țărmure a obținut nota 9,13, fiind declarat câștigător, în vreme ce contracandidatul său – profesorul Claudiu Șular – a obținut 8,13.

Nota finală cu care Gavrilă Țărmure a câștigat acest concurs a fost 8,7, în vreme ce Claudiu Șular a obținut nota finală 7,9 și a fost respins.

Inițial, șase candidați au depus dosare pentru a participa la concurs, doar doi dintre aceștia ajunând în proba finală.

Postul de manager al Centrului Municipal de Cultură ”George Coșbuc” Bistrița a rămas vacant după ce prof. dr. Dorel Cosma, cel care a condus această instituție vreme de 15 ani, s-a pensionat. Conducerea interimară este asigurată de Mihai Berbunschi, fostul șef al Serviciului Programe Culturale din cadrul centrului.

Șase candidați, în cursa pentru postul de director al Centrului Cultural Municipal ”George Coșbuc”

Doar doi candidați au mai rămas în cursa pentru postul de manager al Centrului Cultural Municipal “George Coşbuc” Bistrița