Gloria 2018 termină duminică, 29 decembrie 2019 și începe în forță, pe 5 ianuarie, 2020

1077

Primul meci, de facto, ultimul din 2019, se joacă duminică, 29 decembrie, acasă la Măgura Cisnădie, începând cu ora 18.00, fiind vorba de o restanță din antepenultima etapă a turului Ligii Florilor.

La cinci zile distanță, mai précis pe 5 ianuarie, fetele lui Pașca pornesc cu autocarul în ”aventura” europeană, în partida de debut în grupele EHF, Gloria 2018 trebuind să înfrunte Perla Lublin din Polonia.

Dacă 5 ianuarie cade duminică, miercuri, 8 ianuarie, fetele lui Pașca au meci greu acasă contra CSU Cluj-Napoca în campionat, iar pe 11 ianuarie, tot la Bistrița joacă în EHF împotriva unguroaicelor de la ERD. Pe 15 ianuarie, ”distracția” continuă cu un meci contând pentru Cupa României în compania  Universitatea de Vest Timișoara, șasprezecimi, urmat de o deplasare tocmai în Danemarca la Odense, partidă contend pentru etapa a 4-a a grupelor EHF.

Horațiu Pașca înaintea meciului cu Măgura Cisnădie: ”Mă bucur că toate jucătoarele au revenit de la Campionatul Mondial din Japonia, că lotul e complet și toată lumea e sănătoasă.Cea mai mare provocare este să uităm de sărbători și să reușim să ne concentrăm pe ceea ce avem de făcut. Întâlnim duminică o echipă foarte valoroasă, cu un lot experimentat. Cisnădie este o prezență constantă în Cupele Europene. Cred însă foarte mult în puterea de mobilizare a jucătoarelor mele”

Program complet al Gloriei 2018: decembrie 2019-februarie 2020

29 decembrie:  Măgura Cisnădie – Gloria etapa a 11-a din Liga Florilor

5 ianuarie: Perla Lublin – Gloria, etapa 1 faza grupelor EHF

8 ianuarie: Gloria – CSU Cluj Napoca, etapa a 12 –a Liga Florilor

11 ianuarie: Gloria – Erd, etapa a doua EHF

15 ianuarie: Universitatea de Vest Timișoara – Gloria, în Cupa României

19 ianuarie: Odense – Gloria, etapa a 3-a EHF

26 ianuarie: Gloria – Odense, etapa a 4-a EHF

2 februarie: Gloria – Perla Lublin, etapa a 5-a EHF

9 februarie: Erd – Gloria, etapa a 6-a EHF

Partida de la Cisnădie va începe la ora 18.00 și va fi transmisă live pe pagina de facebook a clubului bistrițean.