Hoț care ar fi comis mai multe furturi în Bistrița, reținut de polițiști

241

Un bărbat din municipiul Bistrița a fost reținut pentru 24 de ore și riscă să ajungă după gratii, acesta fiind cercetat pentru comiterea mai multor infracțiuni de furt. 

În cursul zilei de ieri, bărbatul fi pătruns în sediul unei grădinițe, iar dintr-un sertar ar fi sustras o sumă de bani. Bărbatul a fost depistat și prins în scurt timp, de un echipaj din cadrul Biroului de Ordine Publică. Totodată, din probatoriul administrat a reieșit că, la data de 25 ianuarie, bărbatul ar mai fi sustras o sumă de bani din incinta unui salon de înfrumusețare, iar la sfârșitul lunii decembrie 2020 ar fi încercat să sustragă bani dintr-un cabinet medical. Prejudiciul total este în valoare de 2.450 de lei, din care polițiștii au recuperat suma de 2.000 de lei”, informează Inspectoratul Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

Oamenii legii au dispus reținerea pentru 24 de ore a bărbatului în vârstă de 38 de ani. Acesta urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița în vederea arestării preventive.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale continuă cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale.