marți, septembrie 27, 2022
AcasăAdministrație-PoliticINCENDIU devastator la Sebiș! Pompierii s-au luptat 9 ore cu flăcările

INCENDIU devastator la Sebiș! Pompierii s-au luptat 9 ore cu flăcările

-

Pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Bistrița au intervenit sâmbătă seara la un incendiu izbucnit la o casă de locuit, cu un singur etaj, în localitatea Sebiș, comuna Șieuț. Din cauza vântului puternic, flăcările s-au extins și la gospodăria vecină.

În momentul în care au ajuns echipajele la locul intervenției incendiul se manifesta generalizat la anexele a două gospodării.

După aproximativ 9 ore de lucru, pompierii militari bistrițeni s-au întors la bază. Intervenția a fost una dificilă deoarece incendiul a fost întreținut de vânt, cantitatea de fan care s-a aprins a fost foarte mare, iar pentru a se asigura că nu mai sunt focare în fan pompierii au verificat fiecare balot în parte cu furcile.

S-au format linii de alimentare a autospecialelor dintr-un râu care se afla la aproximativ 50 de m distanță. Alături de pompierii bistrițeni au intervenit și pompierii voluntari din cadrul Serviciilor Voluntare Șieuț, Monor și Șieu.

S-a reușit protejarea caselor de locuit, dar din cauză că acestea erau foarte aproape de anexele incendiate, a fost afectata tâmplăria pvc și geamurile s-au spart.

Din fericire nu au fost persoane care să aibă nevoie de îngrijiri medicale.
Au fost salvate șase bovine.

În urma incendiului a ars: un garaj, două fanațe, patru grajduri, un atelier de prelucrare a lemnului, o șură, trei tone de cereale, șase ovine, trei caprine și patru zeci de baloti de fân.

Cauza probabilă a fost stabilită ca fiind de natură electrică.

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Rămâneți conectați

5,700FaniÎmi place
spot_img

Ultimele știri