-0.9 C
Bistrița
joi, 20 ianuarie, 2022

INCENDIU la o casă din Feleacu. Proprietarul a ajuns la spital din cauza arsurilor.

Articole asemanatoare

Situația COVID-19 în Bistrița-Năsăud

Până joi, 20 ianuarie, la nivelul județului Bistrița-Năsăud au...

Situația COVID-19 în Bistrița-Năsăud

Până miercuri, 19 ianuarie, la nivelul județului Bistrița-Năsăud au...

Situația COVID-19 în Bistrița-Năsăud

Până marți, 18 ianuarie, la nivelul județului Bistrița-Năsăud au...

Distribuie articolul

Pompierii militari de la Garda de Intervenție Beclean au intervenit în această dimineață în localitatea Feleacu la un incendiu izbucnit la o casa de locuit.

Intervenția a durat aproximativ o oră, interval în care pompierii militari au evacuat o butelie dintr-o încăpere pentru a evita producerea unei deflagrații. Incendiul se manifesta la acoperișul casei pe aproximativ 80 mp, precum și la nivelul încăperilor. Au ars elementele de mobilier și materialele combustibile din camerele cuprinse de incendiu.

Bărbatul a fost predat echipajului de terapie intensivă mobilă, a fost stabilizat și evacuat spre spital pentru continuarea investigațiilor medicale ce se impun (la UPU SMURD Bistrița). Bărbatul prezenta arsuri de gradul II la nivelul membrelor superioare, respectiv leziuni ușoare la nivelul căilor respiratorii în urma inhalării fumului.

După finalizarea intervenției și îndepărtarea elementelor de construcție care prezentau riscul prăbușirii, în urma cercetării de la fața locului s-a stabilit faptul că incendiul a fost provocat în urma tentativei de a aprinde focul dintr-o sobă cu acumulare de căldură (teracotă) cu lichid inflamabil (benzină).

 254 vizualizari totale,  4 vizualizari astazi

spot_img