-0.9 C
Bistrița
joi, 20 ianuarie, 2022

Incendiu la o casă din Rodna! (FOTO/VIDEO)

Articole asemanatoare

Situația COVID-19 în Bistrița-Năsăud

Până joi, 20 ianuarie, la nivelul județului Bistrița-Năsăud au...

Situația COVID-19 în Bistrița-Năsăud

Până miercuri, 19 ianuarie, la nivelul județului Bistrița-Năsăud au...

Situația COVID-19 în Bistrița-Năsăud

Până marți, 18 ianuarie, la nivelul județului Bistrița-Năsăud au...

Distribuie articolul

Pompierii militari de la Garda de Intervenție Sângeorz-Băi și pompierii voluntari din cadrul SVSU Rodna și Șanț au intervenit aseară în localitatea Rodna la un incendiu izbucnit la o casa de locuit.

Din fericire, nu au fost înregistrate victime, persoanele care locuiau în casă, doi copii și doi adulți s-au autoevacuat în condiții de siguranță.

Când echipajele de intervenție cu autospecialele de stingere au ajuns la locul indicat, incendiul se manifesta generalizat, la întreg acoperișul, o suprafață de circa 150 mp și amenința să se extindă la clădirile învecinate – case de locuit și anexe gospodărești. Pompierii militari si voluntari au acționat pentru protejarea vecinătăților, concomitent cu localizarea și lichidarea focarelor.


După aproximativ 10 minute incendiul a fost localizat și lichidat în aproximativ o oră și jumătate. În urma cercetărilor de la fața locului s-a ajuns la concluzia că incendiul a fost provocat, cel mai probabil, de amplasarea materialelor care se aprind ușor (combustibile) în apropierea coșului de fum.

 1,162 vizualizari totale,  6 vizualizari astazi

spot_img