Incendiu la un autoturism aflat în trafic, pe șoseaua de centură a municipiului Bistrița (FOT)

151

Joi seara, un autoturism care se afla în trafic, pe șoseaua de centură a municipiului Bistrița, a fost cuprins de flăcări. Spre norocul șoferului, un echipaj de jandarmi aflat în misiune de patrulare a observat întreaga scenă și a sărit rapid în ajutorul celui care se afla la volanul mașinii.

Potrivit Inspectoratului Județean de Jandarmi Bistrița-Năsăud, incendiul a izbucnit pe strada Calea Clujului, pe sensul de mers Bistrița-Viișoara, în apropierea unei benzinării.

Echipajul de jandarmi a observat că un autoturism a tras brusc pe dreapta, iar de sub capota acestuia ieșea un fum gros.

Când proprietarul a deschis capota, s-a constatat că în zona motorului izbucnise un incendiu, flăcările reprezentând un real pericol atât pentru bărbatul în cauză, cât și pentru ceilalți participanți la trafic, cu atât mai mult cu cât evenimentul s-a produs în apropierea unei stații de alimentare cu carburanți.

Jandarmii au intervenit rapid și, cu ajutorul unui extinctor, au reușit să stingă la timp flăcările care au cuprins mașina.

Din fericire, în urma incidentului nu au fost înregistrate victime.

FOTO: IJJ Bistrița-Năsăud