-0.9 C
Bistrița
joi, 20 ianuarie, 2022

Infectată cu noul coronavirus, dar la plimbare prin Bistrița!

Articole asemanatoare

Situația COVID-19 în Bistrița-Năsăud

Până joi, 20 ianuarie, la nivelul județului Bistrița-Năsăud au...

Situația COVID-19 în Bistrița-Năsăud

Până miercuri, 19 ianuarie, la nivelul județului Bistrița-Năsăud au...

Situația COVID-19 în Bistrița-Năsăud

Până marți, 18 ianuarie, la nivelul județului Bistrița-Năsăud au...

Distribuie articolul

Cu toate că a fost depistată pozitiv la testarea COVID-19, o tânără din localitatea Lechința a fost prinsă de jandarmi în timp ce se plimba pe o stradă din municipiul Bistrița. Aceasta nu purta nici masca de protecție, astfel că jandarmii au amendat-o. Femeia se va alege și cu dosar penal penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

Miercuri seara, în jurul orei 19.30, jandarmii din cadrul Detașamentului 1 Mobil au depistat în zona străzii Dragoș-Vodă din municipiul Bistrița, o femeie care nu purta masca de protecție corespunzător astfel încât să îi acopere nasul și gura. Jandarmii i-au atras atenția cu privire la acest lucru. Mai mult decât atât, la o primă verificare în baza de date, jandarmii au constatat faptul că femeia în cauză este depistată ca fiind bolnavă de COVID-19 și ar fi trebuit să se afle în izolare la o adresă din localitatea Lechința”, a declarat Georgeta Cășvan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Jandarmi Bistrița-Năsăud.

Femeia a fost sancționată cu 1.000 de lei amendă pentru nerespectarea măsurii de izolare la domiciliu și cu 500 de lei pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală.

Totodată, jandarmii au întocmit pe numele femeii și actele de sesizare pentru infracțiunea de zădărnicire a combaterii bolilor, conform art. 352, Cod Penal.

 48 vizualizari totale,  2 vizualizari astazi

spot_img