Inițiativă legislativă a deputatului Daniel Suciu, dezbătută în Comisia Economică din Senat

96

Proiectul legislativ care vizează acordarea unor vouchere de vacanță și în sectorul privat a ajuns în Senat, fiind dezbătut deja în Comisia Economică, a anunțat inițiatorul acestuia – deputatul PSD Daniel Suciu.

Proiectul meu și al colegilor mei de acordare a voucherelor de vacanță din 2022 și pentru angajații din sectorul privat s-a dezbătut în Comisia Economică din Senat. Deși beneficiile sunt mai mult decât evidente, Ministerul Finanțelor (PNL) s-a opus, Ministerul Economiei (USR) a susținut proiectul meu iar UDMR s-a abținut. Votul a fost până la urmă 5 pentru, 5 împotrivă și o abținere. Sper totuși că în plen să fie alt rezultat iar, dacă nu, for decizional este Camera Deputaților unde voi face tot ce pot să treacă”, a precizat Daniel Suciu.

Prin acest proiect legislativ, parlamentarul PSD propune acordarea unor facilități fiscale companiilor care vor acorda vouchere de vacanță angajaților. În opinia acestuia, inițiativa este una benefică, inclusiv pentru județul Bistrița-Năsăud.

Deputatul Daniel Suciu, apel la colegii săi din Parlament; le cere să susțină proiectul privind acordarea voucherelor de vacanţă în mediul privat