marți, septembrie 27, 2022
AcasăAdministrație-PoliticIoan Turc, apel către proprietarii de drumuri private: "Cedați cotele către primărie,...

Ioan Turc, apel către proprietarii de drumuri private: “Cedați cotele către primărie, pentru schimbarea regimului juridic al drumurilor”

-

Într-o conferință de presă susținută astăzi de primarul municipiului Bistrița, Ioan Turc, a transmis un mesaj pentru proprietarii de drumuri private:

Revin cu un apel către proprietarii de drumuri private: să își cedeze cotele către primărie, pentru schimbarea regimului juridic al drumurilor, nu putem gândi proiecte de investiții (utilități, apă, iluminat public, realizarea unui carosabil corespunzător), atâta timp cât drumurile sunt în proprietate privată. Este imposibil din punct de vedere juridic.

Primesc telefoane de la oameni care solicită piatră pe aceste drumuri. Nici măcar această piatră nu putem conform legii să o punem pe drumuri cu proprietate privată, e ca și cum aș duce piatra la mine în curte. Deci trebuie să se gândească bine ce doresc: o cotă dintr-un drum sau un drum amenajat cu trotuare și cu toate utilitățile aferente.“, a transmis Ioan Turc, primarul municipiului Bistrița.

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Rămâneți conectați

5,700FaniÎmi place
spot_img

Ultimele știri