Ioan Turc: Domnule viceprimar Niculae , lăsaţi cinematografia şi apucaţi-vă de treabă!

606

Președintele PNL Bistrița-Năsăud, Ioan Turc a relansat astăzi noi atacuri la adresa PSD Bistrița și a viceprimarului Cristian Niculae. Turc spune că în afaara a unor lucrări de asfaltare a unor străzi, în Bistrița nu se mai întâmplă nimic bun din punct de vedere administrative.

Mai mult, Ioan Turc s-a arătat șocat de faptul că viceprimarul Cristian Niculae ”bate câmpii cu grație”, el făcând referire la următoarea declarație a liderului social-democrat bistrițean: „Transformarea a 14 puncte termice în parcări supraterane etajate, acolo unde este posibil”… Am crezut că sunt pe Netflix… Domnule viceprimar, lăsaţi cinematografia şi apucaţi-vă de treabă. E vară, se poate lucra, oraşul ar trebui să fie un şantier…sau aşteptaţi anul electoral? Nu ţine, aţi văzut în 26 mai, sunteţi al 3-lea partid din oraş. Oamenii nu mai pot fi minţiţi”, a punctat Turc.

Turc însă nu s-a limitat doar la aceste acuze, el mai venind și cu niște întrebări: ”Apropo,  domnule vice, cum merg lucrările în cartierul tineretului de la  Livezi? Spuneam că în Bistriţa nu se întâmplă nimic. Ba se întâmplă. Se face un bloc în Zăvoaie. PSD a mutilate și urâțit orașul… Alooo, Primăria, Alo, Consiliul Judeţean, faceţi ceva simplu dar benefic pentru bistriţeni. Aveţi toate instituţiile la mâna PSD, ce mai aşteptaţi?”.

„În condiţiile în care avem o mulţime de străzi de pământ, în condiţiile în care pe cele mai multe străzi îţi rupi maşina, în condiţiile în care nu avem infrastructura minimală în numeroase zone, şantierele lipsesc. În afara a două-trei străzi unde se pune asfalt, nimic. La Piaţa Decebal lucrările băltesc, pe Independenței e liniște . I-aţi încurcat şi pe oameni, şi pe producători. Poate se lucrează la pârtia de schi, nu am fost acolo, deși nu cred în asemenea minuni”, a conchis Ioan Turc.