sâmbătă, mai 28, 2022
AcasăAdministrație-PoliticIonuț Simionca a găsit sprijin pentru proiectul său privind salvarea drumului expres...

Ionuț Simionca a găsit sprijin pentru proiectul său privind salvarea drumului expres Cluj – Bistrița-Năsăud

-

Deputații PSD Daniel Suciu și Bogdan Ivan au anunțat, marți, că susțin proiectul de lege referitor la obiectivul de investiții ”Drum expres Cluj – Bistrița-Năsăud”, inițiativă propusă de liderul PMP Bistrița-Năsăud, Ionuț Simionca.

Deputatul Daniel Suciu precizează că susține acest proiect pentru că este în beneficiul locuitorilor județului Bistrița-Năsăud.

”Pentru Bistrița-Năsăud nu ar trebui să existe orgolii, ci doar colaborare din partea tuturor parlamentarilor. Am susținut cu succes, alături de Ionuț Simionca, proiectul de lege referitor la Autostrada Nordului și fără nicio rezervă susțin și proiectul referitor la drumul expres Bistrița-Năsăud – Cluj. Cred că mereu adversarii politici pot găsi resurse de înțelepciune și colaborare pentru obiective comune, mai ales în interesul oamenilor din județul nostru. Pentru bistrițeni nu există putere și opoziție când vine vorba de proiecte benefice, sper să nu existe nici pentru colegii mei parlamentari din celelalte partide”, a declarat Daniel Suciu.

La rândul său, deputatul Bogdan Ivan a precizat că susține acest demers pentru că dezvoltarea județului nu trebuie să țină cont de culoare politică și nici de orgolii sau interese mărunte.

”Politica se poate face și altfel. Trebuie ca toți cei din funcții publice să stea la masă, indiferent de partid, pentru lucruri concrete. Proiectele bune nu au culoare politică. M-am întâlnit cu fostul deputat Ionuț Simionca pentru a avea o discuție productivă despre drumul expres Bistrița – Cluj Napoca. Voi susține în Parlamentul României o inițiativă legislativă prin care acest drum să ajungă mai repede de la proiect la realitate. Dezvoltarea județului Bistrița-Năsăud nu poate depinde de orgolii și interese mărunte. Toți factorii politici și administrativi trebuie să stea la aceeași masă pentru a lăsa lucruri concrete în urmă”, a precizat Bogdan Ivan.

Fostul parlamentar Ionuț Simionca s-a aflat ieri la București, la Parlamentul României, și a cerut sprijin pentru proiectul de lege care vizează securizarea drumului expres Cluj – Bistrița-Năsăud.

Ionuț Simionca nu se lasă! Insistă pentru salvarea drumului expres Cluj – Bistrița-Năsăud

Pe modelul proiectului ”Autostrada Nordului”, Ionuț Simionca vrea lege și pentru drumul expres Bistrița-Năsăud – Cluj

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Rămâneți conectați

5,700FaniÎmi place
spot_img

Ultimele știri