vineri, mai 27, 2022
AcasăSocialIonuț Simionca: "Cer Primăriei să achiziționeze Stadionul Jean Pădureanu!"

Ionuț Simionca: “Cer Primăriei să achiziționeze Stadionul Jean Pădureanu!”

-

Ionuț Simionca, președintele PMP Bistrița-Năsăud, a transmis prin intermediul unei postări pe pagina personală de facebook, faptul că prioritatea numărul unu de investiții în baze sportive ar trebui să fie Stadionul Jean Pădureanu, trăgând astfel un semnal de alarmă primarului Ioan Turc care ignoră această investiție.

“Cer Primăriei să achiziționeze Stadionul Jean Pădureanu!

Astăzi, în comisiile de specialitate ale Consiliului Local Bistrița, se dezbate un proiect de Hotărâre de Consiliu Local inițiat de primarul Turc privind contractarea unui împrumut în valoare de 100 de milioane de lei pentru realizarea de investiții publice de interes local. Banii ar urma să fie folosiți pentru modernizarea de creșe, școli, drumuri și achiziționarea a două baze sportive, Mecanica și IPROEB.

PMP susține accesarea acestui împrumut pentru dezvoltarea comunității locale, însă considerăm că investiția în baze sportive ar trebui să se facă în funcție de priorități.

Astfel, prioritatea numărul unu de investiții în baze sportive ar trebui să fie Stadionul Jean Pădureanu, care se află într-o locație centrală, de interes, de care și astăzi se bucură mulți bistrițeni. În acest sens, Primăria ar trebui să înceapă imediat demersuri către executorul judecatoresc care este responsabil de vânzarea acestui obiectiv.

Vorbim de un moment important în dezvoltarea orașului nostru, în care primarul Turc trebuie să lase orgoliile la o parte și să facă ce e bine pentru bistrițeni. Nimeni nu vrea să fie obligat să meargă la marginea orașului să facă sport când Stadionul Jean Pădureanu este atât de aproape de noi toți.

În consecință, cerem ca, din acest împrumut, să fie achiziționat cu prioritate Stadionul Jean Pădureanu, fără a ne împotrivii achiziției celorlalte două baze sportive.

Consilierii PMP vor face demersuri comune împreună cu toți ceilalți consilieri care își doresc ca Stadionul Jean Pădureanu să rămână al nostru, al bistrițenilor, de care să ne putem bucura împreună, așa cum a făcut-o generația care l-a construit.”, a transmis Ionuț Simionca.

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Rămâneți conectați

5,700FaniÎmi place
spot_img

Ultimele știri