luni, august 8, 2022
AcasăAdministrație-PoliticIonuț Simionca cere transferul construcției centurii Bistriței către Consiliul Județean Bistrița-Năsăud

Ionuț Simionca cere transferul construcției centurii Bistriței către Consiliul Județean Bistrița-Năsăud

-

“Cer ministrului Transporturilor, Sorin Grindeanu, să transfere construcția variantei ocolitoare a Municipiului Bistrița, parte integrantă a Autostrăzii Nordului, către Consiliul Județean Bistrița-Năsăud!

În același timp, îi solicit președintelui Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Radu Moldovan, să pregătească, în baza studiului de fezabilitate care va fi gata în curând, licitația pentru execuția șoselei de centură a Bistriței. Ne dorim ca acest obiectiv să fie realizat într-un timp cât mai scurt și la cele mai bune standarde de calitate.

În condițiile în care studiile de fezabilitate pentru cele 3 loturi ale Autostrăzii Nordului (Lotul 1 Satu Mare – Oar; Lotul 2 Bistrița – Vatra Dornei; Lotul 3 Vatra Dornei – Suceava) se vor finaliza în acest an, transferul către autoritățile publice locale a execuției unor tronsoane din aceste loturi nu ar face decât să accelereze construcția autostrăzii pe care ne-o dorim atât de mult.

Potrivit Legii pentru construirea Autostrăzii Nordului, lege pe care am inițiat-o și care a fost promulgată de Președintele României în 21 noiembrie 2020, obiectivul de investiții care va aduce bunăstare în Bistrița-Năsăud și în județele din Nordul României trebuie să fie finalizat până în 2024.”, a transmis Ionuț Simionca, secretar general al Partidului Mișcarea Populară.

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Rămâneți conectați

5,700FaniÎmi place
spot_img

Ultimele știri