Ionuț Simionca (PMP): ”Astăzi, la un an după alegerile locale, Bistrița nu s-a schimbat deloc în bine”

165

Președintele Partidului Mișcarea Populară Bistrița-Năsăud, Ionuț Simionca, este de părere că, deși a trecut un an de la alegerile locale din anul 2020, municipiul Bistrița nu s-a schimbat deloc în bine. 

După un an de mandat cu aceasta administrație liberală, orașul nostru este mai sufocat, mai aglomerat, mai dezordonat ca oricând și fără nici un fel de perspectivă. Toate promisiunile electorale au rămas așa cum ne-am obișnuit, doar niște minciuni, vorbe în vânt. Nu doar ca nu se mișcă nimic în orașul nostru, dar, mai mult, parcă regresăm, iar singurele proiecte pe care le vedem implementate la nivelul municipiului Bistrița sunt cele moștenite de la PSD. Nu e greșit să continui proiectele administrației anterioare, dar e greșit să le continui dacă au fost făcute rău, cu dezinteres, dintr-un birou, pe genunchi, fără să se ia în considerare realitățile și necesitățile bistrițenilor. Nu ai dreptul sa faci aceleași prostii ca administrația anterioară”, a scris pe Facebook Ionuț Simionca, unul dintre candidații la alegerile locale din anul 2020.

Acesta a continua: ”Astăzi, în Bistrița, realitatea este următoarea: avem mai puține locuri de parcare decât anul trecut, avem mai mulți oameni în administrație decât anul trecut, aparatul administrativ funcționează mai greu decât anul trecut, avem mai puține investiți din bugetul local în comparație cu anul trecut, ZERO FONDURI europene atrase de actuala administrație, ZERO DECIZII pentru performanță administrativă, ZERO perspectivă pentru dezvoltare”.

Liderul PMP Bistrița-Năsăud mai afirmă că, în opinia sa, bistrițenii au fost mințiți și actuala administrație nu s-a ținut de cuvânt.

I-ați mințit, dezamăgit și nu v-ați ținut de cuvânt! Ați avut răgaz un an să învățați să „mergeți pe bicicletă, sa învățați cum funcționează administrația, lucruri pe care trebuia să le știți! De astăzi, nu mai aveți nici un fel de scuze, iar problemele bistrițenilor nu mai pot aștepta, trebuie să fie soluționate imediat”, a mai completat Simionca.

Președintele PMP Bistrița-Năsăud consideră că actuala administrație ar trebui să își stabilească o serie de priorități, printre acestea numărându-se și reorganizarea aparatului administrativ, infrastructura și curățenia. Totodată, pentru echipa care a câștigat alegerile interne din PNL, echipa condusă de Florin Cîțu, prioritățile pentru bistrițeni ar trebui să fie: centura ocolitoare a municipiului Bistrița, deblocarea studiul de fezabilitate al tronsonului 2 de autostradă și continuarea studiilor pentru celelalte două tronsoane ale autostrăzii Nordului.

”Perioada de grație a expirat. NU MAI AVEȚI NICI O SCUZĂ!”, a încheiat sursa citată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.