Ionuț Simionca (PMP): ”Condamn cu fermitate felul în care Guvernul manageriază această criză și abuzurile care încalcă drepturile și libertățile constituționale!”

190

Președintele Partidului Mișcarea Populară Bistrița-Năsăud, fostul deputat Ionuț Simionca, critică modul în care actuala guvernare gestionează criza generată de pandemia de coronavirus și condamnă felul în care Guvernul abordează protestele din ultimele zile. 

Ionuț Simionca susține că majoritatea persoanelor care au ieșit în stradă sunt oameni care au ajuns la capătul puterii, care și-au pierdut locurile de muncă sau cărora le-au fost încălcate drepturile.

Încercarea Guvernului de a discredita protestele prin vocea unor USR-iști, inclusiv a vicepremierului USR-PLUS, care jignesc românii ieșiți în stradă, este o greșeală enormă! La fel de greșită este și asocierea AUR cu acest proteste! Domnilor guvernanți, nu mai mințiți românii și nu încercați să diminuați amploarea acestor proteste! Realitatea este că cei care au ieșit în strada nu sunt AUR-iști, sunt români disperați care s-au săturat de abuzurile guvernului. Or fi printre ei și oportuniști, dar majoritatea sunt români ajunși la capătul puterii, care și-au pierdut joburile și cărora le-au fost încălcate drepturile și libertățile constituționale. Sunt cei din HORECA, sunt agricultori, sunt fermieri, sunt antreprenori, sunt oameni de afaceri, sunt cei care muncesc cinstit pentru o pâine și care își văd viitorul amenințat”, este de părere fostul deputat PMP.

Liderul PMP Bistrița-Năsăud solicită guvernanților să conceapă un plan concret pentru ieșirea din această criză.
”Înțeleg și susțin respectarea legii! Acest lucru nu trebuie să fie opțional, cum nici legiferarea guvernamentală sau instituțională nu trebuie să fie o batjocură! Condamn cu fermitate felul în care Guvernul manageriază aceasta criză și abuzurile care încalcă drepturile și libertățile constituționale! Cer ca actualii guvernanți sa vină cu un plan concret pentru ieșirea din aceasta criză, pe care să-l aplice ad litteram și să-l comunice românilor.
Vă rog, faceți aceste demersuri înainte ca situația actuală să escaladeze și să degenereze!
Nu va mai jucați cu destinele noastre, oamenii au ajuns la capătul resurselor financiare și al răbdării. Disperarea atinge cote maxime și nu se mai vede Luminița de la capătul tunelului”, a adăugat Simionca.