luni, august 8, 2022
AcasăSportIonuț Simionca: "Salut decizia de numire a lui Sergiu Costin ca director...

Ionuț Simionca: “Salut decizia de numire a lui Sergiu Costin ca director sportiv în cadrul secției de fotbal în cadrul Clubului Sportiv „GLORIA 2018 Bistriţa-Năsăud “

-

Ionuț Simionca a publicat astăzi o postare pe pagina personală de facebook prin care anunță numirea lui Sergiu Ioan Viorel Costin în funcția de director sportiv în cadrul secției de fotbal în cadrul Clubului Sportiv „GLORIA 2018 Bistriţa-Năsăud.

“Fotbalul bistrițean intră cu dreptul în 2022. Salut decizia de numire a lui Sergiu Costin, bistrițeanul nostru cu care ne mândrim, ca director sportiv în cadrul secției de fotbal în cadrul Clubului Sportiv „GLORIA 2018 Bistriţa-Năsăud”.

Am convingerea că această schimbare ne va duce mai aproape de obiectivul nostru major, acela de a readuce fotbalul bistrițean prima linie a fotbalului românesc.

Sergiu Costin are performanțe notabile în fotbal. Acesta a fost: Vicecampion Național la juniori (Gloria Bistrița)Campion Național cu echipa de tineret rezerve (Gloria Bistrița)Câștigător Cupa Ligii Seniori (Gloria Bistrița)Campion național Liga 1 Seniori (Oțelul Galați)Câștigător Supercupa României (Oțelul Galați)

Îi urez bun venit în conducerea secției de fotbal și mult succes cu echipa noastră de suflet, „GLORIA 2018 Bistriţa-Năsăud”. “a transmis Ionuț Simionca.

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Rămâneți conectați

5,700FaniÎmi place
spot_img

Ultimele știri