Ionuț Simionca: ”Sănătatea bistrițenilor – prioritate zero în următorul mandat de parlamentar”

189

Dacă va obține un nou mandat de deputat în Parlamentul României, Ionuț Simionca spune că va pune foarte mare accent pe susținerea unor investiții în sistemul sanitar din Bistrița-Năsăud, sănătatea locuitorilor județului fiind prioritatea zero în următorul mandat de parlamentar.

”Voi lupta în Parlament pentru promovarea inițiativei legislative a PMP de reformare din rădăcini a sistemului sanitar. Pandemia ne-a dovedit că avem nevoie de investiţii substanţiale în modernizarea și dotarea cu echipamente performante a tuturor spitalelor din județ. Voi susține aceste investiții. Voi continua demersurile pe care le-am început pentru dotarea fiecărei comune cu o ambulanță. Voi propune un sistem de remunerare corectă pentru personalul medical adaptat la standarde europene, pentru stoparea exodului către Vestul Europei. Susțin dezvoltarea capacităţii de producţie de medicamente în România, în paralel cu refacerea în cel mai scurt timp a capacităţii României de a produce vaccinuri”, a declarat Ionuț Simionca.

Articol electoral comandat de Partidul Mișcarea Populară – Filiala Bistrița-Năsăud, executat de SC Modern Media Group SRL – portal www.mesagerulbn.ro, mandatar financiar 11200012.