Ionuț Simionca: Voi revitaliza Centrul Vechi al orașului pentru a-l face mai prietenos și mai primitor pentru bistrițeni și turiști

262

Candidatul Partidului Mișcarea Populară Bistrița-Năsăud la funcția de primar al municipiului Bistrița, Ionuț Simionca, este de părere că întreaga zonă istorică a orașului ar trebui revitalizată și, de asemenea, autoritățile ar trebui să se preocupe și de susținerea producătorilor locali. 

“M-am întâlnit cu bistrițenii care expun și comercializează produse tradiționale în zona Bisericii Evanghelice. Este vorba de produse care încorporează tradiții, valori locale, experiențe moștenite de mai multe generații, care ne definesc și care ne diferențiază în raport cu alte comunități”, a precizat Ionuţ Simionca.

În opinia candidatului PMP, promovarea acestor produse tradiţionale trebuie să se afle pe agenda viitoarei administrații locale, așa cum autoritățile trebuie să se preocupe și de revitalizare Centrului Istoric al Bistriţei.

“După 27 septembrie, în calitate de Primar al Bistriței, îi voi susține cu toată convingerea pe acești bistrițeni harnici și voi promova produsele noastre tradiționale la nivel regional și național. În plus voi revitaliza Centrul Vechi al orașului pentru a-l face mai prietenos și mai primitor pentru bistrițeni și turiști”, a mai adăugat Simionca.

Articol electoral comandat de Partidul Mișcarea Populară – Filiala Bistrița-Năsăud, executat de SC Modern Media Group SRL– portal mesagerulbn.ro, CUI mandatar financiar coordonator: 21200020.