marți, septembrie 27, 2022
AcasăMondenJandarmii, poliţiştii şi pompierii se vor afla în mijlocul bistrițenilor cu ocazia...

Jandarmii, poliţiştii şi pompierii se vor afla în mijlocul bistrițenilor cu ocazia Zilelor Municipiului Bistriţa!

-

În perioada 15-17 iulie 2022, jandarmii şi poliţiştii vor asigura măsurile de ordine publică la evenimentele organizate cu ocazia Zilelor Municipiului Bistrița.         

Pentru a ne asigura că toți participanții vor fi în siguranță, vom fi prezenți în zona de desfășurare a spectacolelor care vor fi organizate la scena amplasată pe Pietonalul Liviu Rebreanu.

Pe tot parcursul acestui sfârșit de săptămână suntem prezenți alături de polițiști în mijlocul bistrițenilor care vor sărbători zilele municipiului, precum și a celor aflați în zonele turistice aglomerate de pe raza județului precum și în centrele comerciale, cluburile și discotecile din municipiul Bistrița.

De asemenea, împreună cu efective din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud şi Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud, vor fi organizate puncte de informare unde vor fi desfășurate activități specifice de prevenire privind petrecerea vacanței în condiții de siguranță, pentru oferirea de informații cu privire la efectele consumului de alcool și droguri, precum şi un centru mobil de instruire a populaţiei pentru răspuns la situaţii de urgenţă.

       Pentru ca evenimentele să se desfășoare în condiții de siguranță vă recomandăm:

– respectați indicațiile organizatorilor și ale forțelor de ordine;

-adoptați un comportament civilizat și respectuos față de cei din jur;

-acordați o atenție sporită modului de păstrare a bunurilor și obiectelor personale, pentru a preveni pierderea sau sustragerea acestora atunci când vă aflaţi în mulţime;

-acordați mare atenție copiilor care vă însoțesc;

-fiţi prudenţi în relaţiile cu persoanele cunoscute întâmplător! Nu legaţi prietenii cu persoane care manifestă un comportament deviant;

-nu acceptaţi băutură, ţigări sau alimente de la persoane necunoscute sau despre care aveţi puţine informaţii ori pe care le-aţi întâlnit de puţin timp;

– evitați implicarea în conflicte de orice natură;

-nu consumaţi alcool în exces ori substanţe interzise;

-dacă sunteţi martorii unor fapte antisociale sau aţi fost victima unei infracțiuni, nu ezitaţi să vă adresaţi celui mai apropiat echipaj al forţelor de ordine sau apelaţi numărul unic de urgenţă „112”.

Compartiment Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Rămâneți conectați

5,700FaniÎmi place
spot_img

Ultimele știri