Județul Bistrița-Năsăud și-a deschis stand la Târgul de Turism al României

567

Mii de oameni au vizitat astăzi standul de prezentare a tradițiilor, portului popular și a gastronomiei județului Bistrița-Năsăud! Deschiderea oficială a standului a avut loc în această după-amiază la RomExpo București. La eveniment a fost prezent și președintele CJ BN, Radu Moldovan dar și deputații Daniel Suciu și Doina Pană, primul fiind desemnat de PSD să ocupe funcția de vicepremier și ministru al Dezvoltării. De asemenea, invitat la deschiderea standului bistrițean a fost și ministrul Apărării Naționale,  Gabriel Leș.

    

Radu Moldovan: ” Le-am vorbit celor prezenți, în câteva cuvinte,  despre ce înseamnă Bistrița-Năsăud și i-am invitat să descopere ei locurile, oamenii și autenticul județului nostru. De ce nu, ei pot începe această incursiune prin #ViaTransilvanica, drumul care unește România și românii! Le mulțumesc pentru organizarea impecabilă a standului nostru, colegilor mei: Elena Bărbos – directorul Asociației “Produs în Bistrița-Năsăud” și lui Răzvan Cerceja – directorul ADI Turism în Bistrița-Năsăud!  Mulțumesc Ansamblului Profesionist “Dor Românesc”, Asociației Tășuleasa Social pentru proiectul #ViaTransilvanica, Cramelor “Valea Ascunsă” de la Teaca și “Vie-Vin Lechința”, meșteșugarilor Cornelia Bodescu și Ileana Szilagyi, maestrelor în arta gastronomiei, Chef Nina Rus, Chef Hoboria Rațiu și Chef Elena Rus!”.

 

Târgul de Turism al României este cel mai mare târg de profil din țara noastră și atrage anual peste 20.000 de operatori, expozanți și vizitatori. Vă invit să descoperiți o parte din județul nostru la RomExpo București începând de astăzi și până duminică între orele 10:00 și 18:00.