La Telciu, cinci proiecte de modernizare a drumurilor forestiere, cu finanțare europeană

1507

Primăria comunei Telciu a obținut finanțare nerambursabilă pentru modernizarea drumurilor forestiere, în cadrul a cinci proiecte distincte, investiții susținute din fonduri europene, vizați fiind în total aproape 60 de kilometri de căi de acces. După cum ne-a informat primarul Sever Mureșan, la ora actuală, din cele cinci proiecte, unul singur a fost adjudecat în urma licitației de execuție.

Este vorba de circa 10 kilometri de drumuri, a căror modernizare va începe când vremea va permite, respectiv drumuri din zonele Pârâul lui Stan, Buscatu, Fiezel, Valea Poienii. Pentru celelalte patru proiecte încă așteptăm ofertanți la licitațiile de execuție aferente”, ne-a spus primarul Sever Mureșan.

În altă ordine de idei, în cadrul de investițiilor din fonduri europene nerambursabile care urmează a fi realizate de administrația Telciului în 2019, primarul Sever Mureșan a ținut să menționeze lucrările de reabilitare a Căminului Cultural din satul Bichigiu, proiect care se afla în faza de evaluare a ofertelor.